Adamm napisał:
@Magda.M, to ze dostrzegamy `pewne ksztalty` to chyba nic zlego, mysle, ze gorzej byloby gdybysmy ich nie dostrzegali
Jakas trauma? Nie kazdy facet zachowuje sie jak Mike Tyson , ktory przyjal jedna `kreske` za duzo. Chcesz o tym porozmawiac?
No tak, bo jeśli przyjąć, że każdy facet jest szowinistą i leje swoją kobietę, to po co w ogóle się nimi interesować?
Tak nie jest.
Nie ma dwóch takich samych ludzi, można spotkać podobne zachowania. Mam znajomą, która w trzecim związku regularnie dostaje po twarzy. Czujecie to?.. TRZECI związek i REGULARNIE. Gdzieś popełnia błąd, już na wstępie.
Kiedyś o tym wspominałam: dopóki ludzie nie nauczą się, że przy wyborze partnera nie liczy się ciuch, uroda, czy duże: cycki, przyrodzenie - niepotrzebne skreślić - dopóty będą trwać w omamieniu.
Zawsze musi być to nieuchwytne "coś" co sprawia, że czujemy się z kimś po prostu dobrze. Wtedy nie ma miejsca na kłamstwo i obłudę.
Przyznasz mi rację, EnricO?...
@Baileys: ciotka o spirycie już dawno zapomniała, a EnricO pozostanie... EnricO! Jak to już dawno temu bywało!
@Hells, no przecież ja Ciebie też!
I dobrze o tym wiesz - żeby było do rymu!
Reset jest OK, byle nie za długo, bo można bazę danych stracić!
Luvezzz!